Coeur de Lion sieraden een lust voor het oog,

Coeur de Lion bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden met een extra feestelijke najaarscollectie.  Carola Eckhard is de oprichtster en de hoofdontwerpster van Coeur de Lion. Carola Eckhard heeft een bijzonder goed gevoel voor vorm, kleur en materiaal en heeft hiermee sieraden en een sieradenmerk gecreëerd  die klanten direct herkennen als ‘een’ Coeur de Lion. De Geo Cubes sieraden van Coeur de Lion zijn dan ook al meermalig bekroond met designerprijzen en awards.

Geo Cubes colliers van Coeur de Lion

De Jubileumcollectie

Met de Jubileumcollectie herfst-winter 2017 vat Carola Eckhard dertig jaar designgeschiedenis van Coeur de Lion samen. Zo zitten er in de FineCoeur nu sieraden waarin ze echte edelstenen als agaat, amazoniet en onyx combineert met kristallen van Swarovski. Deze colliers hebben een pure, stijlvolle en chique uitstraling. Ook in de beroemde GeoCube designklassiekers worden de Swarovski kristallen gecombineerd met echte edelstenen, één van de highlights in de collectie.

Coeur de Lion collier Swaroski crystals in combi met edelstenen

De lijn SparklingCoeur is een ode aan de magische eigenschappen van het geslepen kristal van Swarovski in al zijn facetten. Het gebruik van edelstenen, Swarovski crystals geregen op 316L edelstaal maken van de Coeur de Lion sieraden tijdloze sieraden die u altijd kunt dragen.

Coeur de Lion sieraden zijn er voor elke gelegenheid en bij elke outfit

De combinatie van diverse kleurthema’s en de boeiende contrasten maken dat er altijd wel een collier, armband of oorbel is die goed aansluit bij een gelegenheid of outfit. De sieraden van Coeur de Lion laten je stralen en geven je verschijning net dat beetje extra! Bij ieder collier van Coeur de Lion zijn bijpassende oorbellen beschikbaar en vaak meerdere soorten armbanden. De jubileum collectie omvat ongeveer veertig nieuwe creaties en allemaal met de ‘zo mooi’ factor!

Ook dochter Greta Eckrodt maakt inmiddels deel uit van het Coeur de Lion, ze is de prachtig vrouw die de design toont in de nieuwe catalogus van Coeur de Lion.

Greta Eckrodt, het gezicht van Coeur de Lion.

Zilver.nl is premium dealer van Coeur de Lion

Bij zilver.nl zijn we zo enthousiast over de sieraden van Coeur de Lion, pssssst niemand vertellen maar inmiddels hebben we allemaal hier al één of meerdere sets van dit verrassende sieradenmerk. Bij iedere levering die binnenkomt blijkt de keuze nog moeilijker dan in de zending ervoor alles is gewoon mooi! De sieraden van Coeur de Lion onderscheiden zich van ieder ander merk door zijn kleuren en vormen maar passen bij elke leeftijd, bij ieder type vrouw en bij elke outfit en gelegenheid. De collectie van Coeur de Lion is heel groot, de keuze in kleuren is nog groter, dus kunnen we niet de hele collectie op voorraad houden maar we kunnen alles voor u bestellen. De sieraden van Coeur de Lion worden met de hand gemaakt in Duitsland door 80 vrouwen met 30 nationaliteiten! De levertijd, als we een sieraad niet op voorraad hebben, is tussen de 2 a 6 weken. Wij informeren u graag.

Een gedachte over “Coeur de Lion sieraden een lust voor het oog,”

  1. Beste zilver.nl,

    Wat een leuk schrijven over de sieraden van Coeur de Lion.
    Na het lezen van dit artikel krijg je zin om de collectie te bekijken, hoe het gemaakt is en vooral de kleuren van de stenen te bewonderen.

    Mevr, Brekelmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

13 + 18 =